tiistai 30. lokakuuta 2018

Sidosryhmäkontakteja


Parasta DigiTukea -hankkeessa teemme yhteistyötä tällä hetkellä muun muassa seuraavien tahojen kanssa:


Gofore:


Tuoreimpana sidosryhmänä yhteentoimivuuteen ja tietomallinnukseen on hankittu asiantuntijapalvelua, jonka meille tuottaa Gofore. Yhteistyö on käynnistynyt lokakuun lopussa.


YTI-hanke/Väestörekisterikeskus:


Teemme yhteistyötä valtiovarainministeriön asettaman “Yhteinen tiedon hallinta” (YTI) -hankkeen kanssa. YTI-hankkeen tavoitteena on edistää julkisen tiedon hallinnan yhtenäisyyttä. Väestörekisterikeskuksen YTI-tiimin Petri Tenhunen, Anssi Hänninen ja Marko Latvanen esittelivät meille kesäkuussa Suomi.fi:n yhteentoimivuusalustaa ja sen työkaluja. Marraskuussa otamme käyttöön tietomallit-työkalun.

Väestörekisterikeskuksen Marko Latvanen (esittelemässä) ja Petri Tenhunen (oikealla näytön puolella) vieraana Parasta DigiTukea sanastotyön päivässä 11.6.2018 Stadin AO:n tiloissa.


Sanastokeskus TSK:


Parasta DigiTukea -sanastotyöryhmä työskentelee Sanastokeskus TSK:n terminologin Riina Kosusen johtamana. Sanastokeskus TSK ja Riina Kosunen tekevät yhteistyötä myös OKM:n opetus- ja koulutussanaston (OKSA) parissa.


eHOKS-hanke (OPH):


Keväällä aloitimme yhteistyön OPH:n eHOKS-hankkeen kanssa. Kyseisessä hankkeessa kehitetään sähköistä eHOKS-palvelua. Ensimmäinen konkreettinen osoitus yhteistyöstä oli eHOKS-projektiryhmän ja Parasta DigiTukea järjestämä avoin keskustelutilaisuus opintohallintojärjestelmien toimittajille kesäkuun alussa ja sitä seurannut jatkotilaisuus 6.9.2018. Kolmas tilaisuus järjestetään 3.12.2018.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.